5581 JZ, Waalre

Waalre – Wilbertsheem 23

€ 359.000,- k.k.

Bouwjaar
1978

Aantal kamers
2

Beschrijving

Bosrijk gelegen en ruim opgezet 2-kamer appartement op de tweede woonlaag met berging en garage op de parterre in het luxe en rustige appartementencomplex “Wilbertsheem”: comfortabel en veilig wonen in Waalre “Groenfontein”.
Het kleinschalige appartementencomplex Wilbertsheem heeft een huismeester, een gezamenlijke lounge met terras, een fraai aangelegde, grote tuin grenzend aan het bos en een eigen parkeerterrein voor bezoek.

LOCATIE
Fraai gelegen appartementencomplex Wilbertsheem in groene woonomgeving nabij de markt van Waalre-Dorp met al haar voorzieningen, zoals winkels, horeca en sportaccommodaties.

PARTERRE
Centrale entree/toegang met overdekt bellentableau en videofooninstallatie.
Ruime parkeervoorzieningen voor uw gasten van “Wilbertsheem”. Garage en berging: Inpandige garage met elektrisch te bedienen roldeur aan de voorzijde van het gebouw. Ruime inpandige berging met elektra op de parterre.

LOUNGE EN GEMEENSCHAPPELIJK TERRAS
De ruime lounge, keuken, garderobe met toiletten en zonneterras staan vrij ter beschikking van de bewoners. Ideaal voor een groot familiediner of een besloten receptie, maar ook een gezellige centrale plek om de medebewoners te ontmoeten.

Lift naar de tweede verdieping.

TWEEDE VERDIEPING
Entree. Voordeur met toegang tot ruime hal met garderobe, videofooninstallatie en toiletruimte voorzien van zwevend closet en fonteintje. Toegang middels glazen deur naar de woonkamer.

Royale living voorzien van vloerbedekking, een openhaard (niet meer als zodanig bruikbaar), een karakteristiek halfrond raam en een schuifpui naar het grotendeels overdekt terras gelegen op het zuiden.

Half open keuken met kunststof aanrechtblad, voldoende kastruimte, 1½ spoelbak, magnetron en losse koel-/vriescombinatie.
Berging/bergkast met aansluiting voor was- en droogapparatuur. Deur naar smal balkon aan de achterzijde.

Riante slaapkamer voorzien van vloerbedekking, een grote raampartij en de badkamer ensuite.

De geheel betegelde badkamer met vloerbedekking, is voorzien van een wastafel in meubel, ruime douche en toilet

Kenmerken:
• twee-kamer appartement op de 2e verdieping
• Kleinschalig complex met 29 appartementen
• Bouwjaar: 1979
• Woonoppervlakte: ca. 85 m2 (conform NEN 2580)
• Inpandige berging en eigen garage
• Balkon
• Aantal slaapkamers: 1
• Sanitair: 1 badkamer, 2 toiletten
• Blokverwarming
• Warm water: centrale voorziening
• Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
• Geschikt voor senioren (vanaf 55 jaar)

Maandelijkse servicekosten voor:
Jaarlijks onderhoud en reservering groot onderhoud, huismeesterdiensten, opstalverzekering, tuinonderhoud, bewakings- en alarmeringssysteem, kosten voor gas, water en elektriciteit voor de algemene ruimten, glazenwasser,
gemeenschappelijke belastingen, administratie- en accountantskosten Vereniging van Eigenaren. De huismeester is alle werkdagen aanwezig voor het dagelijks onderhoud van het gebouw. Hij zorgt voor het ophalen van afval bij de appartementen en is altijd bereid om te helpen met kleine klusjes.

VERKOOPPROCEDURE:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Coppelmans Makelaardij. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper zal de koper een bankgarantie of waarborgsom storten in handen van de notaris (deze bedraagt 10% van de koopsom).

MEETINSTRUCTIE:
De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

AANSPRAKELIJKHEID:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Koopprijs
€ 359.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
1978
Bouwvorm
Bestaande bouw
Soort
Portiekflat
Dak type
Samengesteld dak
Soorten
Inpandig

Oppervlakten

Woonoppervlakte
85 m2
Bijzonderheden
Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor minder validen

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
C

23

Plattegronden

Contact

Geïnteresseerd in deze woning?

Coppelmans Makelaardij

Elzentlaan 27

5611 LG Eindhoven

Contact Neem contact op