COPPELMANS MAKELAARDIJ LAAT JOU ÉCHT THUIS KOMEN

+31 (0)40 22 30 916

info@coppelmansmakelaardij.nl

ÉCHT EXCLUSIEF WONEN

Welkom bij Jacq, het luxe label van Coppelmans Makelaardij. Wij zijn verheugd u te mogen verwelkomen in de wereld van exclusieve woningen en buitengewone service. Jacq staat synoniem voor stijl, klasse en ongeëvenaarde kwaliteit in zowel het binnenlandse als internationale segment van de vastgoedmarkt.

In 2024 zullen we met trots het Jacq-label officieel lanceren, waarbij we een nieuwe standaard zetten voor luxe vastgoedervaringen. 

Bij Jacq begrijpen we dat een exclusieve woning meer is dan alleen stenen en muren; het is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid, uw succes en uw levensstijl. Daarom streven we ernaar om niet alleen huizen te verkopen, maar unieke leefomgevingen te creëren die voldoen aan de hoogste normen van comfort en elegantie, zowel nationaal als internationaal.

Of u nu op zoek bent naar een statige villa, een luxueus penthouse met panoramisch uitzicht of een historisch herenhuis met karakter, Jacq biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van exclusieve eigendommen die voldoen aan de meest veeleisende verwachtingen.

UNIEK AANBOD JACQ

Bilderdijklaan

Eindhoven

Exclusief appartement aangeboden door luxe label Jacq
exclusieve villa aangeboden door luxe label Jacq

Hoge Duinlaan

Waalre

Dirck van Hornelaan

Waalre

BEL MIJ TERUG

Wij reageren binnen 24 uur!

Bij hoge uitzondering duurt het langer.

IK WIL MEER INFO OVER WONEN IN SPANJE

Wij reageren binnen 24 uur!

Bij hoge uitzondering duurt het langer.