Beleef een volgende stap

Uw woning verkopen?

Beleef de volgende stap

Uw woning verkopen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Plan een vrijblijvende kennismaking in bij

Team Coppelmans

Overweegt u uw woning te verkopen?

Graag komen wij bij u langs voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende waardebepaling. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en inspecteren wij uw woning zorgvuldig. Na afloop ontvangt u een op maat gemaakte offerte met de waardebepaling per e-mail.

Om een waardebepaling aan te vragen, klik op de onderstaande knop. We zullen dan contact met u opnemen om een afspraak te maken.

De stappen voor de verkoop van jouw huis

Stap 1

Woningopname
& Verkoopplan

Wij beoordelen jouw woning in- en extern en geven advies ter verbetering c.q. aanpassing. Aan de hand van ons uitgebreide verkoopplan stellen wij de juiste verkoopstrategie vast om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Ook geven wij tips voor een optimale presentatie. Desgewenst kun jij contact opnemen met onze verkoopstyliste.Stap 2

Woningpresentatie
& verkoopplan

We benadrukken het belang van een grondige woningpresentatie. We laten een professionele presentatie maken met foto's, 360-graden shots, een video, Floorplanner plattegronden en een NEN-meetrapport. We delen deze op Funda, Pararius, sociale media zoals Instagram, en in ons NVM-makelaarsnetwerk en bij bedrijven zoals ASML en High Tech Campus om een breed publiek te bereiken.

Stap 3

Bezichtigingen
& Biedingsproces

Na publicatie van de woning volgen snel bezichtigingsafspraken. Je wordt minstens 24 uur van tevoren op de hoogte gebracht. We kunnen vaste tijdsblokken inplannen of een Open Huis organiseren. Na bezichtigingen ontvang je feedback via telefoon, e-mail, sms of app. Biedingen worden uitgebreid met jou besproken en we adviseren over de passende biedingsstrategie.

Stap 4

Verkoop
& Afronding


Zodra we de perfecte koper(s) met de beste voorwaarden vinden, stellen we een koopovereenkomst op waarin alle afspraken en de koopsom worden vastgelegd. We bespreken deze overeenkomst met jou en verduidelijken waar nodig. Als alle partijen akkoord gaan met het concept, wordt het ondertekend en naar de notaris gestuurd. We houden de data van eventuele voorbehouden nauwlettend in de gaten en houden jou en de notaris op de hoogte.

VERKOCHT

Inspectie
& Notaris

Voorafgaand aan de notarisafspraak vindt een inspectie van de woning plaats om te controleren of alles nog steeds voldoet aan de afgesproken staat. We nemen ook samen de meterstanden op. Bij de notaris bespreken we de leveringsakte en zodra alle partijen hebben getekend, wordt de eigendom officieel overgedragen en is uw woning definitief verkocht!

Welke onderdelen komen kijken bij de verkoop van jouw woning?

De eigenaren van coppelmans makelaardij

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen graag bij vragen of plannen graag een vrijblijvende kennismaking in.

Ik wil een gratis waardebepaling

Wij reageren binnen 24 uur!

Bij hoge uitzondering duurt het langer.

BEL MIJ TERUG

Wij reageren binnen 24 uur!

Bij hoge uitzondering duurt het langer.

IK WIL MEER INFO OVER WONEN IN SPANJE

Wij reageren binnen 24 uur!

Bij hoge uitzondering duurt het langer.