COPPELMANS MAKELAARDIJ LAAT JOU ÉCHT THUIS KOMEN

+31 (0)40 22 30 916

info@coppelmansmakelaardij.nl

HEERLIJK WONEN ONDER DE

SPAANSE ZON?

HEERLIJK WONEN ONDER DE

SPAANSE ZON?

FULL SERVICE MAKELAAR COSTA BRAVA

Coppelmans Makelaardij is ook werkzaam als internationale makelaar in Spanje, lokaal sterk verankerd aan de Costa Brava. We hebben jarenlange ervaring op de Spaanse vastgoedmarkt en werken intensief samen met internationale makelaars.


Een huis kopen aan de Costa Brava?

Als je op zoek bent naar een tweede woning of een investering in omgeving Platja d’Aro, S’Agaro, Calonge, Sant Feliu de Guixols, Santa Cristina d’Aro, Palamos en omgeving dan helpen we je graag verder.
Investeren en het kopen van een huis in deze regio is heel interessant en een goede keuze. De Costa Brava heeft veel moois te bieden en heeft een mooie diversiteit aan woningen.
Coppelmans Makelaardij kan je hierbij begeleiden en de pareltjes kiezen uit het totale woningaanbod in deze regio. Een bestaand appartement, een modern penthouse, een vrijstaande villa met zeezicht, een opknapper op het platteland of een prachtig bouwkavel?

Wij zullen je adviseren over de mogelijkheden om zo tot de voor jou beste keuze te komen.Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. 

Op zoek naar een huis aan de Costa Brava?

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, maakt je geen zorgen. Vertel ons je wensen en wij zullen jouw droomhuis voor je vinden!

Neem contact op en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.Coppelmans Makelaardij is dé makelaar die je helpt bij het vinden en kopen van Spaanse villa’s, herenhuizen, appartementen en penthouses aan de Costa Brava in alle prijsniveaus.

Neem gerust contact met ons op!

Coppelmans Makelaardij staat voor kwaliteit en service. In de dagelijkse praktijk openbaart zich dat in uitstekende dienstverlening en een persoonlijke en betrokken benadering van onze servicegerichte makelaars. Verwacht bij Coppelmans Makelaardij geen doe-het-zelf-pakketten of uitgeklede diensten. Als full service makelaar ontzorgen we onze klanten van A tot Z.

Vrijwel alle diensten kunnen wij door ons uitgebreide netwerk aan de Costa Brava van onder meer advocaten, financiële instellingen, aannemers en projectontwikkelaars, verzorgen.

Missie

Onze missie is om onze klant te helpen bij het vinden van haar droomwoning of appartement aan de Costa Brava door een deskundige, betrouwbare en professionele partner te zijn, die als uitgangspunt heeft de wensen van de klant voorop te stellen.

Onze Visie

Wij willen de meest succesvolle makelaar zijn aan de Costa Brava, met een dynamische en betrouwbare aanpak en waar klanten graag mee in contact komen en blijven. Wij zien ten slotte onze klanten als de ambassadeur voor Coppelmans Makelaardij. Wij willen bekend staan om onze nauwe en persoonlijke contacten met onze klanten en netwerk, wat wij op een vernieuwende en verfrissende manier doen, die uniek is binnen de vastgoedwereld. Wij hanteren een heldere en transparante aanpak voor onze klanten, zodat het voor de klant duidelijk wordt wat de mogelijkheden zijn in het massale aanbod van het vastgoed aan de Costa Brava.

Onze waarden

Coppelmans Makelaardij:
– Heeft kennis van de vastgoedmarkt aan de Costa Brava;
– Staat voor betrouwbaarheid en integriteit door discreet om te gaan met de beschikbare informatie en door te werken met heldere, onderlinge afspraken en binnen de juridische kaders;
– Zorgt er ten alle tijde voor dat haar kennis en kwaliteit blijft ontwikkelen en zich niet alleen richt op het hier en nu, maar ook op de toekomst;
– Zet de wensen van de klant voorop, om zo haar droomwoning te vinden.

Onze doelstelling

– Actief blijven in het contact met klanten en collega´s.


– De klant van het begin tot het einde te begeleiden in hun proces, samen met onze internationale partners.


– Ten alle tijde controle uit voeren op de gemaakte stappen en werken binnen de juridische kaders.


– Gebruik maken van ons sterke en locale netwerk en daarom geen kans onbenut laten.


– Zowel nationaal als internationaal actief zijn op het digitaal platform en op vastgoed beurzen.


– Blijven ontwikkelen op professioneel vlak, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends in de Spaanse vastgoedmarkt.


– Blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden, kansen en oplossingen.


– Resultaatgericht.

IK WIL MEER INFO OVER WONEN IN SPANJE

Wij reageren binnen 24 uur!

Bij hoge uitzondering duurt het langer.

BEL MIJ TERUG

Wij reageren binnen 24 uur!

Bij hoge uitzondering duurt het langer.