Ook jij kan extra geld verdienen

Een woning verhuren?

Ook jij kan extrageld verdienen

Een woning verhuren?

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Plan een vrijblijvende kennismaking in bij

Team Coppelmans

Woonhuis of appartement verhuren?​

Jij wilt jouw woonhuis of appartement in Eindhoven, Waalre en omstreken verhuren? Bijvoorbeeld omdat jij een tweede huis hebt of omdat jij (enkele jaren) in het buitenland gaat wonen? Dankzij ons gekwalificeerd team en onze ervaring op de huizenmarkt slagen wij hier vrijwel altijd naar volle tevredenheid voor zowel verhuurders als huurders in.

Hoe verhuren wij jouw woonhuis of appartement ?

Coppelmans Makelaardij is dé verhuurmakelaar als het aankomt op het verhuren van woonhuizen of appartementen aan Nederlanders of Expats.

Wij hebben goede contacten en verhuren dan ook veel aan medewerkers van bedrijven zoals ASML, High Tech Campus, Philips, VDL en PSV. Dankzij het grote netwerk van Coppelmans Makelaardij is een betrouwbare huurder dus al snel gevonden. Wij adverteren met jouw woonhuis of appartement op diverse verhuurwebsites.
Gaan we met elkaar in zee, dan maken we een uitgebreide fotoshoot van het huis of appartement en gaan we gerichte marketing campagnes inzetten om zo snel mogelijk een geschikte huurder te vinden. 

Is er een geschikte huurder gevonden dan gaan wij over tot het opstellen van een de huurovereenkomst. We maken een inspectierapport en gaan over tot de sleuteloverdracht.

BEL MIJ TERUG

Wij reageren binnen 24 uur!

Bij hoge uitzondering duurt het langer.

IK WIL MEER INFO OVER WONEN IN SPANJE

Wij reageren binnen 24 uur!

Bij hoge uitzondering duurt het langer.