Kom een kop koffie drinken

Leer ons kennen

Kom een kop koffie drinken

Leer ons kennen

Wij helpen waar we kunnen!

Coppelmans Makelaardij is als geen ander thuis in de vastgoedwereld in Waalre, Eindhoven en omgeving. Wij zoeken altijd naar de pareltjes in de regio. En als wij ze niet gevonden krijgen, worden ze ons wel aangeboden!

Maar er is meer; ons team helpt je jezelf snel thuis te voel in jouw nieuwe woonomgeving.

Wij maken jou waar nodig wegwijs in de Brainportregio.

JACQUELINE COPPELMANS-JANSSEN

Enthousiasme voor het vak staat voorop

Deze enthousiaste oprichtster en directeur Jacqueline Coppelmans besloot in 2003 haar droom waar te maken: de start van een eigen makelaarskantoor met internationale ambitie. Een makelaarskantoor dat het anders doet dan de gevestigde orde. Persoonlijker. Een makelaar die je om acht uur ’s avonds nog kunt bellen en die feilloos aanvoelt wat jij nodig hebt en één die voor jou door het vuur gaat. Of je nu een starterswoning in Eindhoven zoekt, een villa in Waalre of Casteren wilt verkopen of een woning wilt laten taxeren in een straal van 25 kilometer rondom Eindhoven. Jacqueline staat samen met haar man Erik voor je klaar.

Over Jacqueline

Energiek en enthousiast staat Jacqueline haar mannetje in de vastgoedwereld. Ze houdt van resultaten behalen op basis van eerlijk advies. Want zo zegt ze zelf: “achter elk huis, elke koper en elke verkoper zit een verhaal. Een ver- of aankoop is niet altijd een zakelijke aangelegenheid, het is meestal een emotioneel moment.” Juist als je op zoek bent naar dat ene, bijzondere pand, dan is het belangrijk dat iemand echt met je meedenkt en voelt. Het is als de tango dansen. Je danst mee met de klant. Hierbij combineert Jacqueline oude waardes en ervaringen, zoals eerlijk adviseren en het nakomen van afspraken, met de moderne digitale voordelen van nu. Met daarbij dus constant die maximale aandacht en inzet voor haar cliënten.

Denken in kansen

Jacqueline is gecertificeerd makelaar en beëdigd taxateur. Heeft ruim negenentwintig jaar ervaring en dat geeft haar een streepje voor in dit vak. Ze heeft al haar diploma’s behaald, is up to date en doet veel aan bijscholing. Daarnaast heeft ze een ruime ervaring in het bedrijfsleven waaraan ze haar steentje bijdraagt. De gunfactor komt dus voort uit haar passie voor haar werk en haar oprechtheid. Daarbij hoort natuurlijk haar oplossingsgerichte manier van werken bij.

Proactief en realistisch

Zowel ten tijde van een economische crisis maar ook in een oververhitte markt, weet ze wat werken is. Want zoals iedereen weet fluctueert de woningmarkt enorm. Er zijn pieken en dalen. Maar deze goedlachse, gepassioneerde vastgoedspecialiste anticipeert en blijft positief. Met een frisse blik op de markt enerzijds en een solide dienstverlening anderzijds, zorgt ze voor de beste klik waar mensen naar op zoek zijn bij de verkoop of aankoop van hun huis. Door te luisteren en te anticiperen weet zij haar zeer uitgebreide netwerk van zowel particuliere en professionele organisaties in te zetten waar dat nodig mag zijn. Jacqueline stopt niet bij alleen aan- en verkoop. Ze is betrokken en zal ontzorgen daar waar nodig. Ze is meer dan een makelaar.

ERIK COPPELMANS

Geduld en vertrouwen staat voorop

Deze zeer betrokken directeur Erik Coppelmans, besloot in 2006 zijn ambities waar te maken in de vastgoedwereld. Met zijn internationale blik en rijke ervaring -opgedaan in de verzekeringswereld- voegt Erik een zeer belangrijk aspect toe aan Coppelmans Makelaardij. Geduld en vertrouwen zijn zijn kernwaarden, waarbij dit makelaarskantoor het net anders doet dan de gevestigde orde. Persoonlijk en geïnteresseerd!

Over Erik

Energiek en enthousiast, maar bovenal met enorm veel geduld en correctheid werkt Erik in de Eindhovense vastgoedwereld. Hij houdt van eerlijk advies en legt alles geduldig en met respect aan zijn klanten uit. Of het nu het echtpaar op leeftijd is dat van een villa naar een appartement verhuist of een starter of expat die een appartement wilt kopen. Erik neemt de tijd en gunt de koper meer dan 1 bezichtiging. Een huis is geen broodje dat je koopt. Je kunt Erik 24/7 bereiken, zelfs op zondag.

Groots denken

Erik staat ingeschreven als International Realtor Member bij de National Association of Realtors en heeft de opleiding CIPS gevolgd en is daarmee Certified International Property Expert. Dit is een internationaal erkent certificaat en geeft toegang tot een wereldwijd netwerk van meer dan 4000 (!) CIPS vastgoedexperts! Toen Erik begon in de makelaardij heeft hij meteen de kans genomen om zich te specialiseren in internationaal vastgoed. Van de verkoop in Frankrijk van een voormalig 4-sterren hotel op 22 hectare in de buurt van St. Tropez tot nieuwbouw en bestaande bouw in Spanje en Turkije.

Bovendien werkt Coppelmans Makelaardij samen met internationale vastgoedbedrijven. Zo is het contractuele en juridische gedeelte ook gewaarborgd bij een aan- of verkoop in het Buitenland.

Proactief en positief

Deze zeer positieve, hardwerkende vastgoedspecialist anticipeert met een frisse en geduldige blik op de vastgoedmarkt. Door goed te luisteren en te verbinden weet hij ook zijn uitgebreide netwerk van zowel particuliere, professionele en internationale organisaties in te zetten waar dit nodig mag zijn. Erik stopt niet bij de verkoop of aankoop van een woning. Hij blijft betrokken bij de klant en zal de klant ontzorgen daar waar het nodig is. Hij is meer dan een vastgoedexpert.

WIJ ONDERSTEUNEN ONDER ANDEREN:

BEL MIJ TERUG

Wij reageren binnen 24 uur!

Bij hoge uitzondering duurt het langer.

IK WIL MEER INFO OVER WONEN IN SPANJE

Wij reageren binnen 24 uur!

Bij hoge uitzondering duurt het langer.