5554 EV, Valkenswaard

Valkenswaard – Reisvennestraat 8

€ 585.000,- k.k.

Bouwjaar
1927

Perceeloppervlakte
784 m2

Aantal kamers
8

Beschrijving

Karaktervolle aan de achterzijde uitgebouwde halfvrijstaande woning waardoor deze woning een verrassende omvang heeft.
Deze prachtige tweekapper is gelegen op een zeer royaal perceel van maar liefst 784 (!) m2 met o.a. een fantastisch bijgebouw in de achtertuin welke voor meerdere doeleinden te benutten valt.
Ligging aan één van de mooiste woonstraten van Valkenswaard, nabij het centrum!

Deze woning biedt een mooie en praktische woningindeling bestaande uit o.a. een ruime woonkamer, riante woonkeuken, bijkeuken en in de uitbouw aan de achterzijde van de woning een multifunctionele ruimte (nu TV-kamer) op de begane grond.
De eerste verdieping geeft ruimte aan een drietal slaapkamers en badkamer. Het mooie brede perceel en de fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin met sauna en bijgebouw maken dit magnifieke plaatje compleet.

BEGANE GROND
Entree. Hal met garderobe en meterkast.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en een eikenhouten vloer. De voorzijde van de woning is nu ingericht als werkplek. Het middengedeelte als zitkamergedeelte en het achterste gedeelte als eetkamergedeelte met open keuken.
De keuken, in hoekopstelling, is voorzien van een houten aanrechtblad, anderhalve spoelbak, 5-pits gasfornuis met extra grote oven (merk Bauknecht), afzuigschouw, koelkast, vaatwasser en ruim voldoende onder- en bovenkasten.
Trapopgang naar eerste verdieping.

Vanuit het eetkamergedeelte zijn er openslaande deuren naar de achtertuin en is er een deur naar de hal. Vandaaruit is de toiletruimte te bereiken, de berging met aansluiting was- en droogapparatuur, CV-Ketel (Atag HR uit 2008), vloerverwarmingsunit en een deur naar de uitbouw.
Deze multifunctionele ruimte is voorzien van een tegelvloer en airconditioning en is nu in gebruik als TV-kamer, maar zou ook kunnen dienen als slaapkamer of kantoor op de begane grond. Vanuit de TV-kamer zijn er openslaande deuren naar het overdekte terras en achtertuin.

EERSTE VERDIEPING
De overloop met airconditioning geeft toegang tot 3 slaapkamers en badkamer.
Gehele verdieping is voorzien van een eikenhoutenvloer en rolluiken.

Drie slaapkamers waarvan een met een velux daraam en een wastafel en de grootaste slaapkamer heeft naast de eikenhoutenvloer ook vloerbedekkking, authentieke houten balken en een bergvliering met de CV-installatie (ATAG HR uit 2020)

De badkamer is door de nieuwe eigenaar geheel naar eigen smaak te verbouwen. Zie ook de visuals die de mogelijkheden laten zien. Alle voorbereidingen en aansluitingen om de badkamer te vernieuwen zijn reeds aanwezig.

TUIN
Prachtig aangelegde tuin met een totale perceelgrootte van 784 m2. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het overdekte terras. Diepe achtertuin met gazon, borders met beplanting en boompartijen. In het midden van de privacybiedende tuin ligt de heerlijke sauna.
Achterin de tuin (achter het bijgebouw) ligt nog een afgescheiden stuk tuin met een dierenverblijf.

BIJGEBOUW/MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
Prachtig bijgebouw/multifunctionele ruimte (8 x 5 meter) met eerste verdieping. Voor diverse doeleinden te gebruiken zoals kantoor aan huis of mantelzorg.

TER INFORMATIE:
Deze informatie is met veel zorg samengesteld, maar omdat wij voor de inhoud ervan in belangrijke mate afhankelijk zijn van de informatie van derden, moet deze als indicatief worden beschouwd en kunnen hieraan derhalve geen rechten worden ontleend.

Deze afmetingen van deze woning zijn door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm berekend. Ondanks dat de berekening met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Tenzij anders is overeengekomen wordt in de koopakte een bepaling opgenomen waardoor de koper, tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen, gehouden is binnen een bepaalde periode een bankgarantie te doen stellen dan wel een waarborgsom bij de notaris te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Koopprijs
€ 585.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
1927
Bouwvorm
Bestaande bouw
Soort
Eengezinswoning
Dak type
Zadeldak
Soorten
Geen garage

Oppervlakten

Perceel oppervlakte
784 m2
Woonoppervlakte
163 m2
Bijzonderheden
Dubbele bewoning mogelijk

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Contact

Geïnteresseerd in deze woning?

Coppelmans Makelaardij

Elzentlaan 27

5611 LG Eindhoven

Contact Neem contact op