5702 HW, Helmond

Helmond – Nieuwveld 4

€ 220.000,- k.k.

Bouwjaar
1978

Aantal kamers
2

Beschrijving

In de Hertog Jan van Brabantflat te Helmond-Noord staat dit zonnige starters/senioren appartement op de begane grond te koop. Dit appartement met 1 slaapkamer en tuin (!) is voor zowel alleenstaanden als kleine gezinnen een prachtig plekje, maar heeft nog wel een opknapbeurt nodig!

Daarom hij hebben wij een drietal Artist Impression foto’s geplaatst om de mogelijkheden van deze woning te laten zien! (Van de woonkamer, slaapkamer en badkamer.)

Helmond-Noord is een zeer complete wijk. Je woont hier met alle voorzieningen binnen handbereik dankzij het nabijgelegen winkelcentrum ‘De Bus’ . Het natuurgebied “de Bundertjes” waar u heerlijk kunt recreëren en prima verbindingen zowel per openbaar vervoer als per fiets en auto. Het reeds genoemde winkelcentrum “de Bus” is een overdekt winkelcentrum met volop gratis parkeerruimte. Er is een breed winkelaanbod waar u zowel uw dagelijkse boodschappen kunt kopen in één van de twee supermarkten of bij de verswinkels. Dankzij de auto zit je ook binnen no-time in het hart van Helmond waar je uiteraard nog meer keuze hebt in winkels en horeca. Ook vind je in het centrum het treinstation waarbij je vlakbij huis naar het oosten nog over een directe afslag naar de snelweg beschikt.

APPARTEMENT OP DE BEGANE GROND
Entree, hal met tegelvloer, toegang tot de meterkast, de slaapkamer, badkamer, toiletruimte, inpandige berging en deur naar de woonkamer.

Slaapkamer voorzien van vloerbedekking

Badkamer met wastafel en douche.

Toiletruimte met staand closet en fonteintje.

Inpandige berging met aansluiting voor was- en droogapparatuur.

Woonkamer voporzien van laminaatvloer, grote raampartijen en deur naar de privacybiedende achtertuin.

Halfopen keuken in hoekopstelling met kunststof aanrechtblad, spoelbak met mengkraan, 4-pits gaskookplateau, afzuigkap, koelkast, diepvriezer en diverse onder- en bovenkasten.

Privacybiedende achtertuin met terras, kunstgrasgazon en borders met beplanting.

BERGING
Externe berging op de begane grond in het complex, voorzien van elektra.

GARAGE:
Er is een mogelijkheid tot het bijkopen van een garagebox bij het complex voor een meerprijs van € 20.000,= k.k. De garage is voorzien van elektra en veel bergruimte.

Bijzonderheden

– Starters/senioren appartement met 1 slaapkamer
– Heerlijke tuin met volop privacy
– Mogelijkheid tot bijkopen van een garage, koopprijs € 20.000,-
– Bijdrage VvE circa €115,- per maand
– Vlakbij nabijgelegen winkelcentrum’De Bus’
– Alle voorzieningen binnen handbereik
– Kindvriendelijke omgeving
– Directe uitvalsweg vlakbij
– Aanvaarding per direct is mogelijk

TER INFORMATIE:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Kenmerken

Koopprijs
€ 220.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwjaar
1978
Bouwvorm
Bestaande bouw
Soort
Benedenwoning
Soorten
Garage mogelijk

Oppervlakten

Woonoppervlakte
60 m2
Garage oppervlakte
15 m2
Bijzonderheden
Kluswoning

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
B

66/7330

Plattegronden

Contact

Geïnteresseerd in deze woning?

Coppelmans Makelaardij

Elzentlaan 27

5611 LG Eindhoven

Contact Neem contact op