5623 LD, Eindhoven

Eindhoven – Veldmaarschalk Montgomerylaan 368

€ 290.000,- k.k.

Bouwjaar
1963

Aantal kamers
3

Beschrijving

Te koop: instapklaar 3-kamer appartement op de derde verdieping van een goed onderhouden complex met een zeer actieve Vereniging van Eigenaren.

Let op: Bieden vanaf Euro 290.000,- kk. !

Sfeervol en bijzonder net en instapklaar 3- kamer appartement met twee slaapkamers, een zeer ruime en lichte woonkamer, complete keuken, luxe en moderne badkamer en maar liefst drie balkons. Verder is er een berging op de begane grond.

De centrale ligging van dit appartement is ideaal!
Binnen enkele minuten is de binnenstad van Eindhoven te bereiken en Winkelcentrum Woensel bevindt zich op korte afstand. Verder zijn er ook voldoende scholen (onder andere de TU/E, Fontys Hogescholen en de Rooi Pannen) en zijn het Centraal Station en het Catharina Ziekenhuis op korte afstand van dit appartement gelegen. Door de centrale ligging is ook de snelweg gemakkelijk te bereiken met verbindingen richting o.a. de A2 (Den Bosch, Utrecht, Amsterdam en Maastricht), de A50 (Nijmegen en Arnhem) en de A58 (Tilburg, Breda en Rotterdam).

ALGEMEEN
• Het betreft een luxe uitgevoerd, modern en instapklaar appartement uitgevoerd in lichte tinten;
• Gelegen op de 3e etage aan een rustig plantsoen met vrij en groen uitzicht;
• Het complex ligt dwars op de Montgomerylaan en het appartement bevindt zich op de grootst mogelijke afstand van de Montgomerylaan, zodat er nauwelijks sprake is van verkeersgeruis;
• Het appartement is nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing, en zelfs een nieuw kunststof kozijn (2020) met dubbele beglazing;
• Het gehele appartement geniet zeer veel lichtinval door de grote raampartijen;
• De maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 143,- Hierin begrepen o.a. reservering groot onderhoud, opstal/glas/WA verzekering, schoonmaakkosten, tuinonderhoud, dagelijks onderhoud.
• Voorschot stookkosten van ca. € 115,-;
• Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren;
• Centrale en rustige ligging nabij alle gewenste voorzieningen.
• Bushaltes, om de hoek, met snelle verbindingen naar het centrum van Eindhoven;

INDELING :
CENTRALE ENTREE
Overdekte centrale entree met bellentableau, intercom en brievenbussen aan de buitenzijde. De afgesloten hal biedt toegang tot de trapopgang en parterre gelegen bergingen.

DERDE VERDIEPING :
APPARTEMENT ENTREE
Ruime hal voorzien van laminaatvloer, lichte wanden, intercom en meterkast. Via de hal is tevens de keuken met aansluitend de badkamer te bereiken.

TOILET
Separaat, volledig betegeld toilet met een vinyl vloer (gelegd in 2020 door erkend bedrijf) voorzien van closet en fonteintje.

WOONKAMER
Open doorgang vanuit de hal naar de fraaie, moderne living voorzien van riante lichtinval, nette laminaatvloer en een deur naar het eerste balkon. Dit balkon is gelegen aan de noordzijde.

SLAAPKAMERS
Slaapkamer 1: Fraaie ouderslaapkamer voorzien van laminaatvloer.

Slaapkamer 2: Deze kamer is nu in gebruik als kantoor en is voorzien van een laminaatvloer en deur naar het derde balkon gelegen aan de noordzijde.

KEUKEN
Nette, complete en lichte keuken in wandopstelling vinyl vloer, diverse onder- en bovenkasten, kunststof werkblad met RVS-spoelbak en betegelde achterwand, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, hetelucht-oven, vaatwasser, boiler (in eigendom) en deur naar het tweede balkon gelegen aan de zuidzijde. De keuken biedt eveneens toegang tot de badkamer.

BADKAMER
Luxe halfbetegelde badkamer (vernieuwd in 2012) voorzien van tegelvloer, ruime douchecabine met glazen schuifwand en thermostaatkraan, vaste wastafel in meubel met daarboven een kast en een spiegel. Tevens bevindt zich hier de aansluiting t.b.v. wasmachine.

BERGING
Op de begane grond van het complex heeft dit appartement nog een losse inpandig te bereiken berging voorzien van verlichting en elektriciteit.

MOGELIJKHEID van gebruik tuintje aan voorzijde
Er is een mogelijkheid om aan de zijkant van het complex (zijde Montgomerylaan) gebruik te maken van een stukje tuin en de picknicktafel. Eens per jaar organiseert de VvE hier een barbeque.

TER INFORMATIE:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Kenmerken

Koopprijs
€ 290.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
1963
Bouwvorm
Bestaande bouw
Soort
Portiekflat
Dak type
Plat dak
Soorten
Geen garage

Oppervlakten

Woonoppervlakte
74 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
D

3600/67475

Plattegronden

Contact

Geïnteresseerd in deze woning?

Coppelmans Makelaardij

Elzentlaan 27

5611 LG Eindhoven

Contact Neem contact op