5615 SJ, Eindhoven

Eindhoven – Aartshertog Albertweg 14

€ 325.000,- k.k.

Bouwjaar
1955

Aantal kamers
3

Beschrijving

Ruim 3-kamer-hoekappartement op 15 minuten lopen van het stadscentrum van Eindhoven. Het appartement beschikt over een grote woonkamer met eetkamer en-suite, moderne keuken, 2 slaapkamers (3 slaapkamers mogelijk), nette badkamer, eigen berging en 2 balkons zodat je altijd van de zon kunt genieten. Gelegen aan een groene afgesloten binnentuin nabij winkels, scholen, een bushalte en uitvalswegen.

SOUTERRAIN:
Eigen berging voorzien van elektriciteit.

4E VERDIEPING:
Portaal met toegang tot 2 appartementen en de eigen meterkast.

APPARTEMENT
Entree/hal met een vaste kast en een gedeeltelijk betegeld toilet met een zwevend closet.

Woonkamer met de authentieke inbouwkast en aangrenzende eetkamer. De woonkamer is afgewerkt met een houten vloer, gestucte wanden en plafonds. Via de eetkamer toegang tot het balkon aan de voorzijde. De mogelijkheid bestaat om de eetkamer af te sluiten en zo een aparte 3de slaap-, werk- of hobbykamer te realiseren.

Balkon 1 (ca. 3 m²) is gelegen aan de voorzijde van het complex en is gericht op het noordoosten.

Afzonderlijke keuken met composiet aanrechtblad, 4-pits gaskookplateau, 1,5 spoelbak, combi/oven-magnetron, voldoende kastruimte en CV-installatie (Intergas uit 2017). Toegang tot het 2de balkon aan de achterzijde. In de keuken bevindt zich een bergkast met aansluiting voor was- en droogapparatuur en/of een vaatwasser.

Balkon 2 (ca. 12 m²) kijkt uit over de groene binnentuin en is gesitueerd op het zuidwesten.

Slaapkamer 1 (ca. 12 m²) geeft toegang tot het balkon en de badkamer. Vanwege de hoekligging heeft de slaapkamer een extra raam aan de zijkant waardoor er voldoende lichtinval is.

De badkamer is deels betegeld en voorzien van een douche en vaste wastafel. De ruimte is toegankelijk vanuit de keuken en slaapkamer 1.

ALGEMEEN:
– Modern afgewerkt 3-kamer-hoekappartement;
– Kunstof kozijnen met dubbele beglazing;
– De eetkamer kan worden afgesloten om een 3de slaap-, werk- of hobbykamer te realiseren;
– 2 balkons zodat u altijd van de zon of schaduw kunt genieten;
– Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas;
– Een gezonde en professionele VvE, maandelijkse bijdrage € 221,22;
– Royale eigen berging in souterrain;
– Ruim voldoende parkeergelegenheid;
– Gelegen aan een rustige straat grenzend aan de Karel de Grotelaan;
– Aanvaarding: per direct mogelijk,
– De koper dient er rekening mee te houden dat bij verkoop een voorbehoud van financiering van maximaal de vraagprijs zal worden toegestaan.

LOCATIE:
Aartshertog Albertweg 14 is gelegen in een klein appartementen complex in de wijk Oude Spoorbaan, stadsdeel Gestel. Midden tussen de complexen ligt een groene afgesloten binnentuin met een schommel en tafeltennistafel. Het uitgaansgebied De Bergen en het gezellige centrum van Eindhoven met al haar voorzieningen zoals winkels, restaurants, musea en het treinstation zijn circa 15 minuten lopen. Daarnaast is het appartement op korte loopafstand van de winkels voor de dagelijkse boodschappen aan de Hoogstraat, 2 basisscholen (BS De Troubadour en SBO Jan Nieuwenhuizen), kinderdagopvang, een bushalte, het Genderpark en Dommelplantsoen, een huisartsenpraktijk, school voor middelbaar onderwijs (Montessori College Eindhoven) en school voor vervolgonderwijs (Summa College). Door de ligging nabij uitvalswegen zoals de Karel de Grotelaan en De Ring bent u snel onderweg in alle richtingen.

TER INFORMATIE:
Deze informatie is met veel zorg samengesteld, maar omdat wij voor de inhoud ervan in belangrijke mate afhankelijk zijn van de informatie van derden, moet deze als indicatief worden beschouwd en kunnen hieraan derhalve geen rechten worden ontleend.

Deze afmetingen van deze woning zijn door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm berekend. Ondanks dat de berekening met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Tenzij anders is overeengekomen wordt in de koopakte een bepaling opgenomen waardoor de koper, tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen, gehouden is binnen een bepaalde periode een bankgarantie te doen stellen dan wel een waarborgsom bij de notaris te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwjaar
1955
Bouwvorm
Bestaande bouw
Soort
Portiekflat
Dak type
Plat dak
Soorten
Geen garage

Oppervlakten

Woonoppervlakte
72 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
C

26/1122

Contact

Geïnteresseerd in deze woning?

Coppelmans Makelaardij

Elzentlaan 27

5611 LG Eindhoven

Contact Neem contact op