5615 CB, Eindhoven

Eindhoven – Aalsterweg 75B

€ 235.000,- k.k.

Bouwjaar
1965

Aantal kamers
2

Beschrijving

Wil jij ook wonen op loopafstand van het centrum van Eindhoven, aan de centraal gelegen Aalsterweg in Eindhoven? Dan is dit instapklare gezellige 2-kamer appartement met gezamenlijk balkon en berging echt iets voor jou!

Begane grond:

Entree/hal:
– Centrale entree met brievenbussen en bellentableau/intercom
– Trappenhuis
– Toegang tot de individuele bergingen

Eerste verdieping:

De eerste verdieping is bereikbaar via het trappenhuis. Via het terrasgedeelte (georiënteerd op het oosten) bereiken we de voordeur van het betreffende appartement.

U betreedt het appartement in de entree/hal welke toegang geeft tot de diverse vertrekken. In de hal is ook de intercom gesitueerd. Verder is de hal fraai afgewerkt met een keurige laminaatvloer,

De separate toiletruimte is keurig afgewerkt met een fonteintje. De ruimte is deels betegeld en afgewerkt met spuitwerk.

Slaapkamer:
Slaapkamer voorzien van een laminaatvloer en kastenwand. De slaapkamer geeft toegang tot de badkamer.

Badkamer:
Geheel betegelde badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Woonkamer:Vanuit de hal komen we in de gezellige, zeer lichte L-vormige woonkamer die is voorzien van een keurig afwerkingsniveau met een fraaie laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Door de grote raampartijen aan de voorzijde van het complex, beschikt de woonkamer over veel daglichttoetreding (westen).

Keuken:
De keuken heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van fornuis, afzuigkap en koelkast. Verder is er een bergkast met wasmachine en opstelling CV-installatie.

Fietsenberging
Op de begane grond (parterre) van het complex bevindt zich de inpandige (fietsen)berging.

Ligging
Het appartementencomplex is gelegen in het stadsdeel Stratum nabij het centrum van Eindhoven. De Aalsterweg vormt de verbindingsweg tussen de randweg van Eindhoven en het centrum. Het appartementencomplex ligt op korte afstand van het centrum en de voorzieningen. In de naaste omgeving zijn sportaccommodaties zoals een schaatsbaan, zwembad (De Tongelreep), manege, midgetgolf, etc. Tevens ligt op wandelafstand het landschapspark “De Genneper Parken”. Aan de Leenderweg bevindt zich het postkantoor en diverse supermarkten. Ook afvalcontainers en inzamelbakken zijn om de hoek. Daarnaast niet te vergeten het stadswandelpark aan de overkant van de straat.

Algemeen:
– Zeer centraal gelegen met alle gewenste voorzieningen in de nabijheid
– 5 Minuten fietsafstand van het centrum
– Diverse voorzieningen op loopafstand
– Moderne afwerking, instapklaar!
– Servicekosten bedragen € 123,15 per maand

TER INFORMATIE:
Deze informatie is met veel zorg samengesteld, maar omdat wij voor de inhoud ervan in belangrijke mate afhankelijk zijn van de informatie van derden, moet deze als indicatief worden beschouwd en kunnen hieraan derhalve geen rechten worden ontleend.

Deze afmetingen van deze woning zijn door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm berekend. Ondanks dat de berekening met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Tenzij anders is overeengekomen wordt in de koopakte een bepaling opgenomen waardoor de koper, tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen, gehouden is binnen een bepaalde periode een bankgarantie te doen stellen dan wel een waarborgsom bij de notaris te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Koopprijs
€ 235.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwjaar
1965
Bouwvorm
Bestaande bouw
Soort
Galerijflat
Dak type
Plat dak
Soorten
Geen garage

Oppervlakten

Woonoppervlakte
38 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
C

6/100

Plattegronden

Contact

Geïnteresseerd in deze woning?

Coppelmans Makelaardij

Elzentlaan 27

5611 LG Eindhoven

Contact Neem contact op